Mobila Online - Magazine, Produse Mobilier, Firme, Anunturi

Anunturi Mobila Oferte Cereri Mobilier

User: Parola:
Cauta: in
ANUNTURI MOBILA
CURS VALUTAR
EURO
4.6569 lei
USD
4.0889 lei
AUR
154.7175 lei
SURSA
BNR  
RECLAMA
Regulament

Daca acceptati regulamentul :

- Sunteti de acord ca Administratorul site-ului Mobilamag.ro sa nu isi asume raspunderea pentru materialele adaugate sau pentru eventualele incalcari ale dreptului de autor privind materialele adugate de catre dvs sau incalcari ale altor legi romanesti sau straine in vigoare.
- Sunteti pe deplin raspunzator de materialele adaugate pe acest site.
- Sunteti de acord ca administratorul site-ului sa nu fie raspunzator pentru eventuale pierderi de date cauzate de eventuale probleme tehnice.
- Sunteti de acord ca administratorul acestui site sa poata sterge orice 'anunt' adaugat de dvs, fara a va anunta de acest lucru.
- Sunteti de acord ca in cazul in care va fi modificat regulamentul sa nu fiti anuntat de modificarea lui, acesta trebuie citit constant pentru a observa eventualele modificari.
- Sunteti de acord ca poza ce insoteste anuntul sa apartina produsului sau serviciului oferit , poza nu trebuie sa fie sigla firmei.
- Sunteti de acord sa nu publicati materiale sau informatii cu drept de autor , daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea scrisa a acestuia pentru a le afisa.

Nu se accepta:
- publicarea aceluias anunt (sau a unuia cu acelasi inteles) de mai multe ori
- publicarea de anunturi cu continut xenofob, defaimator, obscen sau amenintator .


Copyright © Mobilamag.ro. Termeni si Conditii - Linkuri |