Mobila Online - Magazine, Produse Mobilier, Firme, Anunturi

Mobila Promotii din Romania

User: Parola:
Cauta: in
FIRME MOBILA
CURS VALUTAR
EURO
4.6595 lei
USD
3.7306 lei
AUR
162.9856 lei
SURSA
BNR  
RECLAMA
Regulament

Daca acceptati regulamentul :

- Sunteti de acord ca Administratorul site-ului Mobilamag.ro sa nu isi asume raspunderea pentru materialele adaugate sau pentru eventualele incalcari ale dreptului de autor privind materialele adugate de catre dvs sau incalcari ale altor legi romanesti sau straine in vigoare.
- Sunteti pe deplin raspunzator de materialele adaugate pe acest site.
- Sunteti de acord ca administratorul site-ului sa nu fie raspunzator pentru eventuale pierderi de date cauzate de eventuale probleme tehnice.
- Sunteti de acord ca administratorul acestui site sa poata sterge orice promotie adaugat de dvs, fara a va anunta de acest lucru.
- Sunteti de acord ca in cazul in care va fi modificat regulamentul sa nu fiti anuntat de modificarea lui, acesta trebuie citit constant pentru a observa eventualele modificari.
- Sunteti de acord ca poza ce insoteste promotia sa apartina produsului sau serviciului oferit , iar copyrightul sa fie al dvs.
- Sunteti de acord sa nu publicati materiale sau informatii cu drept de autor , daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea scrisa a acestuia pentru a le afisa.

Nu se accepta:
- publicarea aceleias promotii de mai multe ori


Copyright © Mobilamag.ro. Termeni si Conditii - Linkuri |