Mobila Online - Magazine, Produse Mobilier, Firme, Anunturi

Mobila Produse si Promotii Mobilier din Romania

User: Parola:
Cauta: in
FIRME MOBILA
CURS VALUTAR
EURO
4.6569 lei
USD
4.0889 lei
AUR
154.7175 lei
SURSA
BNR  
RECLAMA
Regulament

Daca acceptati regulamentul :

- Sunteti de acord ca Administratorul site-ului Mobilamag.ro sa nu isi asume raspunderea pentru materialele adaugate sau pentru eventualele incalcari ale dreptului de autor privind materialele adugate de catre dvs sau incalcari ale altor legi romanesti sau straine in vigoare.
- Sunteti pe deplin raspunzator de materialele adaugate pe acest site.
- Sunteti de acord sa furnizati date adevarate despre dumneavoastra si despre materialele adaugate pe acest site
- Sunteti de acord ca administratorul site-ului sa nu fie raspunzator pentru eventuale pierderi de date cauzate de eventuale probleme tehnice.
- Sunteti de acord ca administratorul acestui site sa poata sterge orice membru/date/materiale, fara a anunta acest lucru.
- Sunteti de acord ca prin inscrierea dvs in acest portal sa va exprimati automat acordul de a primi mesaje prin email.
- Sunteti de acord ca in cazul in care va fi modificat regulamentul sa nu fiti anuntat de modificarea lui, acesta trebuie citit constant pentru a observa eventualele modificari.

Mobilamag.ro nu poate confirma faptul ca fiecare membru pretinde ceea ce este si nici ca datele adaugate de acestea sunt adevarate. Administratorul acestui site nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru corectitudinea datelor de pe acest site si nici pentru materialele adaugate de utilizatori.

 
Copyright © Mobilamag.ro. Termeni si Conditii - Linkuri |